šok PRED TURISTIČKU SEZONU Zbog dugovanja od 2,5 milijuna kuna koja neprekidno traju 120 dana, Trgovački sud pokrenuo predradnje stečaja nad vodičkim hotelom 'Punta' vlasnika Andrije Kevića

šok PRED TURISTIČKU SEZONU

Trgovačkom sudu u Zadru Fina je dostavila prijedlog za otvaranje stečajnog postupka nad stečajnim dužnikom –Hoteli Vodice d.d. iz Vodica. Riječ je tvrtki eminentnog vodičkog hotela Punta, u vlasništvu drniškog poduzetnika Andrije Kevića, supruga bivše missice Hrvatske, Šibenke Maje Cvjetkovič.

U prijedlogu Fine za otvaranje stečaja nad ovom hotelskom kućom koja zapošljava 78 stalnih djelatnika i još stotinjak tijekom ljetne sezone, navodi se da dužnik na dan 8. travnja ove godine ima evidentirane neizvršene osnove za plaćanje u neprekidnom razdoblju od 120 dana i to u iznosu od dva milijuna i 496 tisuća kuna.

Na temelju ovog prijedloga FINA-e Trgovački sud u Zadru, pod predsjedavanjem sutkinje Ardene Bajlo, donio je u četvrtak, 18. travnja, rješenje o pokretanju prethodnog postupka radi utvrđivanja pretpostavki za otvaranje stečajnog postupka nad vodičkom hotelskom kućom.

Temeljem toga rješenja spojeno je ročište radi očitovanja o prijedlogu za otvaranje stečajnog postupka nad dužnikom i ročište radi rasprave o pretpostavkama za otvaranjem stečaja u jedno ročište, koje je zakazano za dan 29. travnja u šibenskoj Stalnoj službi zadarskog Trgovačkog suda.

Kako doznajemo, na ročištu će vodičku hotelsku kuću zastupati Damir Varošanec, inače, direktor hotela Punta i član Uprave tvrtke 'Hoteli Vodice' d.d.

Naslovnica Županija

Najčitanije

BIZNIS NA IZVORU ČIKOLE Za Čavoglave su mnogi čuli zbog Thompsona, ali sve je više onih kojima su asocijacija na selo uz izvor Čikole i pršuti iz sušionice Ante Blaževića: Kako čuvamo meso? Pa imamo onaj tenk doli!

Za Čavoglave su mnogi čuli zbog Thompsona, ali sve je više onih kojima su asocijacija na selo uz izvor Čikole i pršuti iz sušionice Ante Blaževića: Kako čuvamo meso? Pa imamo onaj tenk doli!
Ruzinavi tenk, a pored njega hrvatski stijeg na jarbolu posred livade nijema su straža na prilazu Čavoglavama. "...
Za Čavoglave su mnogi čuli zbog Thompsona, ali sve je više onih kojima su asocijacija na selo uz izvor Čikole i pršuti iz sušionice Ante Blaževića: Kako čuvamo meso? Pa imamo onaj tenk doli!