POČELO RUŠENJE BIVŠE 'REVIJE' Zbogom ruglu, dobar dan hotelu (FOTO)

POČELO RUŠENJE BIVŠE 'REVIJE'

Paralelno s konferencijom za novinare koja ima zadatak 'rušenja pumpe na rivi' koristeći za to sva raspoloživa pravna sredstva, tvrtka Riva Sunca d.o.o. u ponedjeljak je započela i s radovima na izgradnji budućeg hotela u zgradi bivše 'Revije'. I to također – rušenjem.

Naime, kako nam je kazao Zoran Popović, jedan od (su)investitora, radnici tvrtke Bemix, izvođača radova, otpočeli su s rušenjem starih dijelova zgrade, poslova koji se mogu – i moraju - obaviti prije samog građenja. I za te poslove, navodi Popović, imaju uredno izdanu dozvolu, još otprije dva tjedna, za korištenje javne gradske površine.

– Ovo je ne samo početak radova, nego i poruka svima da ne odustajemo od investicije u hotel, za što smo se borili godina. No, isto tako nećemo odustati ni od toga benzinsku crpku uklonimo s rive jer joj tu jednostavno nije mjesto – poručio je Popović.

Inače, investicija u hotel na prostoru bivše 'Revije' teška je oko 50 milijuna kuna. Hotel bi na koncu trebao imati pedeset soba, s četiri zvjezdice, na oko tri i pol tisuće kvadrata, s barom, restoranom i wellnessom, a sve skupa bi trebalo biti gotovo do kraja ove godine.

Naslovnica Šibenik

Najčitanije

Lagali ga i prevarili Krhki, slabašni starčić (85) s golemim transparentnom prosvjeduje pred šibenskim sudom: Neću od svoga odustati nikad, svaki dan ću dolaziti dok ne dobijem pravdu!

Krhki, slabašni starčić (85) s golemim transparentnom prosvjeduje pred šibenskim sudom: Neću od svoga odustati nikad, svaki dan ću dolaziti dok ne dobijem pravdu!
Boris Južinić, krhki, slabašni 85-godišnjak iz Šibenika, ponovno je, nakon gotovo četiri godine, stao s golemim ...
Krhki, slabašni starčić (85) s golemim transparentnom prosvjeduje pred šibenskim sudom: Neću od svoga odustati nikad, svaki dan ću dolaziti dok ne dobijem pravdu!