StoryEditorOCM
Crna kronikaPočinio suicid?

Kod Šibenskog mosta pronađeno tijelo mrtvog muškarca; Pretpostavlja se da je riječ o 50- godišnjaku koji je nestao prije dvadesetak dana

Piše Šibenski.hr
14. listopada 2018. - 15:19

U petak poslijepodne, točnije oko 16,25 sati, u blizini Šibenskog mosta pronađeno je tijelo mrtvog muškarca, potvrdila nam je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave Šibensko-kninske.

Prema njezinim riječima, policija je na licu mjesta napravila očevid nakon čega je tijelo prevezeno na odjel patologije šibenske bolnice, gdje će biti obavljena obdukcija:

- Nakon obdukcije bit će poznat identitet preminulog muškarca, kao i uzrok smrti. Prema prvim saznanjima na tijelu nije bilo vidljivih ozljeda koje bi upućivale na naslilnu smrt- rekla je Kosor.

Premda iz policije službeno ne navode identitet poginulog, najvjerojatnije se radi o 50- godišnjem Šibenčaninu Draganu Bogdanu, koji je nestao još 21. rujna i za kojim se od tada tragalo.

Inače, potraga za 50- godišnjakom je pokrenuta nakon što je policiji dojavljeno kako je netko skočio u more sa Šibenskom mosta i počinio suicid.

26. travanj 2024 15:04