StoryEditorOCM
KošarkaJolly u Osijeku (četvrtak, 18 sati)

Velić: Čeka nas najteže gostovanje u polusezoni

28. prosinca 2016. - 14:27

Malo tko je očekivao da će šibenski Jolly kraj prvog dijela polusezone dočekati na vrhu tablice A-1 lige. Posebice stoga što je hrvatska liga ojačana sudjelovanjem naših ABA ligaša. Međutim, Šibenčani su ih rušili svu trojicu, a jedini poraz su zabilježili od Zagreba u Trnskom. U taboru Jollya se nadaju kako će pobjednički niz nastaviti i u posljednjem kolu uoči zimske stanke koje im donosi gostovanje u Osijeku:
- Istina, do sada smo odigrali sezonu izvan svih očekivanja. Jedini imamo samom jedan poraz u ligi. Naravno da ćemo pokušati godinu završiti u tom stilu- kaže Ivan Velić, trener Jollya.
No, iskusni stručnjak zna da njegovu momčad u Gradskom vrtu čeka težak posao:
- Osijek ima omjer pobjeda i poraza (8:4). Kući su izgubili samo od Splita, a svladali su među ostalima i Cibonu. Osijek je u odličnoj formi, dobro su uigrani, imaju dobrog trenera Vladimira Krstića i barem šest jako ozbiljnih igrača. Stoga očekujem jako tešku utakmicu. Čak bih rekao da nam je Osijek najteže gostovanje u dosadašnjem dijelu sezone. Morat ćemo uložiti puno energije i koncentracije da bismo slavili- zaključio je Velić.
Utakmica VROS Osijek- Jolly JBS igra se u četvrtak u 18 sati.

26. travanj 2024 16:34