StoryEditorOCM
Županijarok 15 dana

Županija objavila Javni poziv za isticanje kandidature za izbor članova Savjeta mladih; evo detalja

Piše šibenski.hr
9. travnja 2024. - 20:29
Objavljen Javni poziv za isticanje kandidature za izbor članova Savjeta mladih ŠKŽ/Šibensko-kninska županija

Danas je na mrežnim stranicama Šibensko-kninske županije objavljen Javni poziv za isticanje kandidature za izbor članova Savjeta mladih Šibensko-kninske županije, kojim se pokreće postupak izbora članova Savjeta mladih Šibensko-kninske županije.

Savjet mladih ima 7 članova, uključujući predsjednika i zamjenika predsjednika, a za članove se mogu izabrati osobe u dobi od navršenih 15 do navršenih 30 godina, s prebivalištem ili boravištem na području Šibensko-kninske županije. 

Pisani i obrazloženi prijedlozi ovlaštenih predlagatelja, zajedno sa potpisanim Izjavama o prihvaćanju kandidature svakog pojedinog kandidata, dostavljaju se osobno u pisarnicu županijske uprave ili poštom na adresu: Šibensko-kninska županije, Odbor za izbor i imenovanja, Trg Pavla Šubića I., br.2., s naznakom „Prijedlog kandidata za izbor članova Savjeta mladih Šibensko-kninske županije“. 

Rok za isticanje kandidatura je 15 dana od dana objave ovog javnog poziva. 

Sve dodatne informacije te obrazac Izjave mogu se dobiti u Šibensko-kninskoj županiji ili na broju tel. 022/460-719.

Više o postupku isticanja kandidature za izbor članova Savjeta mladih Šibensko-kninske županije te pripadajućoj dokumentaciji potražite na OVOJ poveznici.

29. travanj 2024 11:33