StoryEditorOCM
ŽupanijaPriprema za sezonu

Rogoznička Turistička zajednica se predstavlja na sajmu u Stutgartu, a predstavit će se i u Bruxellesu

Piše Vedrana STOČIĆ
21. siječnja 2017. - 18:17

Rogoznička Turistička zajednica izdala je novi tiskani prospekt Rogoznice kojeg će prezentirati na internacionalnim turističkim sajmovima. Prvi put prospekt se predstavlja na turističkom sajmu u Stuttgartu koji se upravo održava, a završava sutra, a "boje" Rogoznice brani član Turističkog vijeća i poznati rogoznički ugostitelj Ante Radić.
– Idemo i na sajam u Bruxellesu koji se održava od 2. do do 5. veljače u Bruxellesu, a katalog će još biti predstavljen i na dvadesetak turističkih sajmova na kojima sudjeluju Hrvatska i Županijska turistička zajednica. Inače prvi puta u prospektu su zastupljena sva kategorizirana turistička naselja na području općine, točnije njih osam – kaže direktor Turističkog ureda Marijo Mladinić.
Inače, novi prospekt za vlastite potrebe besplatno mogu koristiti svi turistički subjekti u Općini Rogoznica, mogu ga preuzeti na web stranici TZ ili u Turističkom uredu.
Iako je mrtva turistička sezona,  u rogozničkoj Turističkoj zajednici na inovativnim projektima i promidžbi radi se punom parom. Prvi puta na webu TZ uz općinsko središte svoju zasebnu web stranicu imaju sva kategorizirana turistička naselja.
Rogoznička Turistička zajednica za inovativni projekt "Mobilni visitor centar“ dobila je nacionalnu godišnju nagradu "Simply the Best“, a za isti projekt Zlatnom bulom nagradila ih je Županijska turistička zajednica.

07. svibanj 2024 12:11