StoryEditorOCM
Županijasajam agroturizma

Prigoda za uživanje u delicijama: nakon tri pandemijske godine u Skradin se vraća omiljena manifestacija

Piše Šibenski.hr
26. travnja 2023. - 12:21

Nakon tri pandemijske godine u Skradinu će biti održan 12. Sajam agroturizma Šibensko-kninske županije, koji će svoja vrata otvoriti 30. travnja 2023. 

- Postojala je velika želja za organizacijom ovakve manifestacije te zahvaljujemo svima koji su se u to uključili. Njihova podrška nam je značajna.

Uz našu županiju, na ovogodišnjem će Sajmu Međimurska županija kao županija partner obogatiti ovu manifestaciju i predstaviti bogatu tradiciju proizvodnje i pripreme različitih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda s posebnom kvalitetom- poručili su Šibensko-kninske županije.

Sajam je prodajnog karaktera s ciljem promocije i poticanja svijesti o kvaliteti tradicionalnog hrvatskog proizvoda, uz naglašenu važnost isticanja kvalitete i potencijala domaće poljoprivredne i prehrambene proizvodnje.

- Stoga vas pozivamo da se prepustite čarima agroturizma, čuvara gastronomske tradicije, uživajući u raznim delicijama. Odvojite malo vremena kako bi doživjeli jedinstvenu eno i gastro priču upotpunjenu kušanjem proizvoda što ih ova zemlja pruža, pripremljenih s ljubavlju agroturizama- kažu organizatori

04. svibanj 2024 23:00