StoryEditorOCM
ŽupanijaPetrina u formi

Pogledajte transparent kojim je primoštenski načelnik provocirao na jutrošnjoj sjednici Županijske skupštine! Ni župan Pauk nije prošao lišo

Piše Šibenski.hr
15. studenog 2017. - 13:57

Stipe Petrina, načelnik Općine Primošten i nezavisni županijski vijećnik opet je bio u glavnoj ulozi na današnjoj sjednici Skupštine Šibensko- kninske županije.

Petrina je na sjednicu došao s transparentom na kojem je pisalo: "Dok HDZ ne umre, Hrvatska neće živjeti". Zanimljivo, na Petrinin transparent nitko nije službeno reagirao, pa ni predsjednik Nediljko Dujić, a ostali vijećnici su se tek podsmjehivali.

Kad je izašao za govornicu Petrina je transparent stavio ispred nje, a tajniku Županijske skupštine Anti Alfirevu je dobacio: "Ante ne puši da mi ne srušiš transparent".

Ali, ako je transparent i ostao bez komentara, Petrina nije.Dujića je oslovljavao isključivo kao predsjednika koji je uzurpirao funkciju, aludirajući na neleganost konstituirajuće sjednice ŽS, a Pauka i ovog puta nazvao "lažno odlikovanim dezerterom".

Pauk mu nije ostao dužan nego je uzvratio istom mjerom: Tko priča o dezerterstvu?Onaj tko je dezerter!Tako kažu, kažu da si dezerter upravo ti i da si napustio svoj položaj u Bičinama.

Na tu je opasku Petrina sasvim ležerno dodao:Baš dobro da si to rekao, ja ću te tužiti za to! Pauka je ponovo optužio i za spornu dokapitalizaciju Jadranske banke novcem Vodovoda i odvodnje Šibenik, ali i za spašavanje Nogometnog kluba,za što je,navodno, osobno dao nalog direktoru toga komunalnog poduzeća Mihi Mioču.

23. travanj 2024 19:15