StoryEditorOCM
DubrovnikPUTUJUĆI PODSJETNIK

TEBI PRIPADAM Dubrovački 'Bili' ne odustaju, na novoj lokaciji osvanuo transparent s pozivom

Piše DV
1. veljače 2020. - 11:34
Nakon uklanjanja jučer u Vukovarskoj kod bivše Libertasove remize, strata s natpisom 'TEBI PRIPADAM - CB Tramvaj 1.2.' pojavila se jutros na novoj lokaciji, na Kunejima kod parka Bad Homburga.

Transparentom dubrovački simpatizeri Nogometnog kluba Hajduk pozivaju na akciju učlanjivanja u HNK Hajduk Split koju organizira Društvo prijatelja Hajduka Dubrovnik.

Podsjetimo, učlaniti se možete tijekom današnjeg dana do 16 sati u Caffe bar Tramvaj (ispred PEMO centra u Vukovarskoj ulici).

Na akciju učlanjivanja stiže i Odjel za članstvo Hajduka što znači da ćete svoju člansku iskaznicu dobiti odmah. Iznenađenje očekuje najmlađe članove jer iz Splita stiže poseban gost, klupska maskota Rico! Svi koji se žele slikati i družiti sa Ricom imat će priliku to činiti u razdoblju od 13 do 14 sati. Osim druženja s Ricom, najmlađe očekuju i dodatna iznenađenja.

Dubrovnik je oduvijek imao puno navijača Hajduka, cilj nam je to pokazati i u subotu velikim brojem članova i tako najaviti proljetni dio Hajdukove sezone, rekli su nam iz DPH Dubrovnik.

- Dođite, učlanite se, zabavite se i zajedno pokažimo kako Dubrovnik pripada velikoj hajdučkoj obitelji, poručuju organizatori.
04. svibanj 2024 03:44