StoryEditorOCM
Županijaiz udobnosti kauča

Od sada kroz Vodice, Srimu, Gaćeleze i druga okolna mjesta, možete prošetetati - virtualno; Donosimo detalje sjajnog projekta TZ Vodice

Piše Toni Veljača
10. prosinca 2022. - 14:51

Zahvaljujući projektu Turističke zajednice grada Vodica, od sada, Vodice, Srimu, otok Prvić i još nekoliko atraktivnih lokacija šireg vodičkog područja, možete posjetiti iz udobnosti vlastitog kauča. Naime, na službenoj stranici TZ Vodice, objavljena je virtualna, interaktivna šetnja – po uzoru na druga turistička središta, poput susjednog Šibenika ili pak Splita.

Koje lokacije će se moći posjetiti, otkrila nam je direktorica TZ Vodice, Anita Franin Pečarica.

- Za sada virtualna šetnja vodi kroz Vodice, Srimu, otok Prvić, Šepurine i Luku, Čistu Malu, Čistu Veliku te Gaćeleze i Grabovce. Ovo su tek početne lokacije koje su dostupne, a svakako ih u budućnosti planiramo i proširiti – kazala nema je Franin Pečarica.

Uz veći broj lokacija, a trenutno ih je 27, moći će se vidjeti i unutrašnjost određenih objekata, poput crkve sv. Križa u Vodicama ili Memorijalnog centra Faust Vrančić na otoku Prviću.

- Svaka od lokacija ima svoj opis, neke od njih foto galeriju te video prezentaciju. Za nekoliko dana, bit će dostupna i engleska verzija virtualne šetnje. U svakom slučaju, mislim da će ovaj sadržaj biti zanimljiv i brojnim turistima koji namjeravaju posjetiti Vodice - zaključila je direktorica.

04. svibanj 2024 17:10