StoryEditorOCM
Županijasve u plusu

Odlični turistički rezultati u Vodicama: ‘Kolovoz je 20 posto bolji od lanjskog, prešli smo milijun noćenja‘

Piše Šibenski.hr
9. rujna 2022. - 17:19

– Ne da sam samo ja zadovoljna, nego mogu sa sigurnošću reći da su svi turistički djelatnici iz Vodica zadovoljni ovom sezonom – kazuje nam direktorica TZ Vodice Anita Franin Pečarica.

Vodice su u proteklom kolovozu premašile brojke iz prethodne godine za čak 20 posto, a sjajni rezultati, prema najavama, trebali bi se nastaviti i u rujnu.

– Rezultati su odlični, prošle godine smo također bili zadovoljni kolovozom, a ove godine smo brojke iz kolovoza u odnosu na lani premašili i za 20 posto. Dana 23. kolovoza smo premašili milijun komercijalnih noćenja, tako da smo prezadovoljni – naglašava Franin Pečarica.

Gosti koji su željni mirnijeg odmora, bez pretjeranih gužvi, kroz rujan bi mogli doći na svoje. Također i hotelijeri trljaju ruke, jer su u najavi, tvrdi nam Franin Pečarica, i brojni kongresi.

– Zakoračili smo u rujan koji također po broju noćenja i dolazaka ide u dobrom smjeru. Napokon nam se vraća i taj kongresni turizam, za koji imamo dobre najave. Također, tijekom rujna imamo brojne aktivnosti koje su našim gostima na raspolaganju, od pješačkih, biciklističkih i brodskih tura, degustacija pa do sportskih natjecanja i zanimljivih kulturnih događanja. Ljudi u ovo doba godine traže drukčije sadržaje, a mi im itekako imamo što ponuditi – zaključuje Franin Pečarica.

18. travanj 2024 10:10