StoryEditorOCM
ŽupanijaJAKA KONKURENCIJA

Novi vrtić u Drinovcima drugi najljepši u Hrvatskoj! Zavirite u prekrasan objekt u okolici Drniša

Piše šibenski.hr
15. prosinca 2020. - 14:36

Nakon devet dana glasanja i gotovo 40 tisuća lajkova koje su  korisnici Facebooka dodjelili vrtićima u konkurencciji za najljepši gradski vrtić u Hrvatskoj, u utorak  su na  Facebuk stranici Gradnačelnik.hr objavljeni rezultati.

Glasovanje je "zatvoreno" točno u podne i  sada je i službeno – DV Maslačak iz Belišća obranio je prošlogodišnju titulu i uvjerljivi je pobjednik i ovogodišnjeg izbora za Najljepši gradski vrtić! Nakon što su prošle godine pobjedu odnijeli sa tada nedodirljivih 1.923 lajka, ove su godine osvojili dvostruko toliko i trijumfirali sa čak 3.890 lajkova. Belišćanski vrtić njegovi su fanovi sherali 364 puta, a podržali ga dodatno u preko 300 komentara.

DV Drinovci iz Drniša izborio je  titulu drugog najljepšeg sa osvojenih 3.403 glasova, preko 300 sherova,  te preko stotinu komentara.

- Iako se ove godine za titulu najljepšega natjecao samo jedan vrtić više nego lani, konkurencija je bila puno jača, pa je tako i belišćanski vrtić imao ozbiljnog konkurenta – novootvoreni, doista spektakularni vrtić iz Drniša. U jednom trenutku drniški vrtić je čak prešao u vodstvo, no vrlo brzo su se belišćanski fanovi angažirali još jače i vratili u uvjerljivo vodstvo od nekih 300 glasova više, da bi utrku završili na preko 400 glasova više od drugoplasiranog drniškog vrtića.

Zahvaljujući podršci građana, roditelja, zaposlenika vrtića i same gradske uprave koji su ga od prvih minuta nakon otvaranja ‘glasovanja’ zdušno lajkali i sherali, belišćanski vrtić i ove je godine, baš kao i lani, od prvog dana favorit u ovom izboru u kojem se natjecalo 57 vrtića iz 44 grada diljem Hrvatske, i koji je na našem Facebooku izazvao još veći angažman od prošlogodišnjega.

Samo za ilustraciju, prošle je godine bilo preko 30 tisuća lajkova, sherova i komentara, da bi se taj broj ove godine gotovo utrostručio – vrtići su prikupili preko 80 tisuća lajkova, sherova i komentara, samih lajkova je bilo gotovo 40 tisuća, a slike vrtića vidjelo je ukupno preko 630 tisuća ljudi, objavili su na Facebuk profili Gradonačelnik.hr.

23. svibanj 2024 20:38