StoryEditorOCM
Županijaod 1. do 3. listopada

Kreativni dani Fausta Vrančića: bogat trodnevni program u Prvić Luci za sve one koji žele provesti dan na otoku i dobro se zabaviti

Piše Katarina Rudan
30. rujna 2021. - 17:02

U organizaciji Udruge Otok od 1. do 3. listopada održat će se Festival Kreativni dani Fausta Vrančića (KDFV). Festival se održava devetu godinu zaredom, a to znači, poručuju iz Udruge, „tri dana zabave, novih spoznaja, veselja i druženja, za velike i male na najlipšem malom otoku na Jadranu“.

Petak je rezerviran za posjete organiziranih grupa, a subota i nedjelja za sve one koji žele provesti dan na otoku i pri tom se dobro zabaviti.

- I ovu godinu će s nama biti edukatori i kreativci iz Šibenika, Zagreba, Splita, Komiže i susjedne nam Slovenije.
Utrkivat ćemo se s vjetrom, plesati u zraku, svirati djembe, oslikavati, tetovirati kanom, pričati o ekologiji, o inspiraciji prirodom, čuvanju mora... Markirat ćemo jednu pješačku stazu i prisjetiti se članova Udruge Otok koji više nisu s nama, a bez čijeg entuzijazma ne bismo dogurali do devete godine festivala i angažmana u našoj maloj otočkoj zajednici – poručuju iz Udruge.

Uz redovnu brodsku (Jadro)liniju 505, u subotu će biti i izvanredna taxi boat linija koja iz Vodica polazi u 9:30, a vraća se u 18:30 iz Šepurine.

26. travanj 2024 05:24