StoryEditorOCM
ŽupanijaSanja Jurišić ispala iz igre

Četvero kandidata u utrci za atraktivno radno mjesto: Favorit je bivši ravnatelj NP-a Krka

Piše šibenski.hr
30. ožujka 2022. - 09:27

Četvero kandidata ostalo je u utrci za atraktivno mjesto direktora Turističke zajednice Šibensko- kninske županije. Tako su na završnu prezentaciju svojih programa biti pozvani diplomirana teologinja i direktorica Turističke zajednice Grada Drniša Ivana Menđušić, voditelj Odsjeka za financije, računovodstvo, investicije i investicijsko održavanje u NP Krka Krešimir Šakić, profesorica engleskog i talijanskog jezika Karmenka Jelčić Ivanošić i Jelena Obratov, diplomirana pravnica, članica Upravnog vijeća NP Kornati i HDZ -ova vijećnica u Općinskom vijeću Tisnog.

Na zadnjoj sjednici Turističkog vijeća odbačena je prijava Sanje Jurišić, novinarke Nove TV. Naime, njezina prijava ocijenjena je nepotpunom, jer dokumentacija koju je priložila nije sadržavala formalnu prijavu, odnosno molbu.

Kako se neslužbeno doznaje, favorit za mjesto direktora šibensko-kninskog TZ-a je Krešimir Šakić, koji je bio ravnatelj NP-a Krka, ali i direktor šibenskog TEF-a.

Podsjetimo, dosadašnjoj direktorici županijske Turističke zajednice Željani Šikić koncem godine je istekao mandat. Ona je još ranije najavila kako se neće ponovno kandidirati. To je i logično, budući da je bila kadar HDZ-a i vjerojatno ionako ne bi prošla na novom natječaju, jer se politička slika u međuvremenu itekako promijenila u Šibensko- kninskoj županiji.

30. travanj 2024 22:50