StoryEditorOCM
Šibeniksve za glasove

Žestoka kampanja i na Uskrsni ponedjeljak: HDZ-ove i SDP-ove uzdanice u isto vrijeme na istom mjestu

Piše Toni Veljača
1. travnja 2024. - 15:50

- Kampanju ćemo voditi afirmativno, sa svim postignućima koje smo napravili u proteklom mandatu i svemu onome što ćemo napraviti dalje kada nam građani daju povjerenje. Brojni su prijedlozi u novom programu HDZ-a koji se zapravo nastavljaju na sva postignuća koje smo postigli u proteklih osam godina. Imamo povećanje i plaća i mirovine i s tim nastavljamo u sljedećem mandatu – kazao je ministar pravosuđa Ivan Malenica danas u Šibeniku gdje je održan tradicionalni Uskrsni doručak.

image
Niksa Stipanicev/Cropix

Bila je to prilika za susret s građanima, pa i neka je Uskrsni ponedjeljak. U borbi za još jedan mandat na koji HDZ pretendira – svaki glas je bitan. Osim s građanima, zabilježili smo i susret Malenice i Tončija Restovića, predsjednika šibenskog SDP-a koji je drugi na listi u devetoj izbornoj jedinici.

- Nemojmo danas o kampanji, ali fotografiranje ne mogu odbiti – dobacio je kratko Restović.

Malenica je dao naslutiti kako će i on, po uzoru na predsjednika Vlade, Andreja Plenkovića, dio kampanje voditi i na društvenim mrežama.

- Društvene mreže su novina, trend, ne samo kod nas i na to ćemo se također fokusirati u narednih nekoliko tjedana. Kćerka me nagovara na društvene mreže, tako da uz njenu pomoć možda i otvorim profil na TikToku – kazao je Malenica.

30. travanj 2024 04:41