StoryEditor

Shopping centar Dalmare slavi žene

Piše Šibenski.hr
28. veljače 2018. - 13:58

U povodu 8. ožujka, kada cijeli svijet slavi žene, njihova postignuća i značaj u društvu, Dalmare centar je pripremio posebna iznenađenja i nagrade. Iako je naš moto kako svaki dan treba reći hvala naj ženama, djevojkama, majkama, bakama..., ovih dana nudimo vam priliku da to učinite na malo drugačiji način. U samo par koraka izmamite im osmijeh na lice i pokažite im koliko su važne i nezamjenjive.

Za početak, nagradite svoju najdražu osobu shoppingom na Plavi utorak, 6. ožujka, kada Dalmare poklanja popuste na ženski asortiman poznatih svjetskih i domaćih brendova. Jer koliko god voljeli zagrljaje i poljupce, vašim dragim ženama zatitra srce kada u svom ormaru vide haljinu ili torbu koju dugo žele. Zato, ona, vi i Plavi utorak čine savršen "spoj"!Reći hvala naj majci, supruzi, baki, prijateljici, šefici, kolegici s posla, djevojci neće vam biti problem pratite li korake naše nagradne igre "Dalmare naj žena". Potraga za naj ženama odvijat će se od 1. do 7. ožujka putem Facebook stranice Dalmare centra na kojoj je potrebno staviti sliku vama drage ženske osobe, napisati joj zahvalu ili kratku priču zašto upravo ona zaslužuje naj titulu. Zato požurite jer prvih 20 prijavljenih žena osvaja brojne nagrade.

Dalmare centar ništa ne prepušta slučaju kada je riječ o najdražim bićima. Čekaju ih dvije kino ulaznice za posebnu projekciju u Cinestaru gdje će se prikazivati film OBLIK VODE, za njih i njima posebnu osobu. Projekcija će biti 8.3. u 19 sati.Kasnije će se moći zasladiti talijanskim specijalitetom - pizzom za dvije osobe u restoranu Food & Food, koji se nalazi na II. etaži Dalmare centra. Uza sve to, očekuju ih i frizersko kozmetički tretmani u salonu Derma nova, kao i poklon bonovi iz trgovina... Važno je znati da će im svi naši darovi biti uručeni ispred Cinestara netom prije projekcije filma.Za darove koje će osvoji prvih 20 prijavljenih NAJ ŽENA osim Dalmare centra pobrinule su se i sljedeće trgovine:
Emde maskice, Hervis, Posteljina Hr.,food&food, Ghetaldus, Kik, s.Oliver, Derma Nova, Gyms4you, Inbox papirnica, McDonald's, Nike shop, Charm Silver, Sportina, dm.

Zato ne gubite vrijeme i nominirajte vama dragu žensku osobu jer upravo ona može postati naj žena u režiji shopping centra Dalmare.
 

item - id = 533555
related id = 0 -> 1130212
related id = 1 -> 1130194
27. listopad 2021 02:03