StoryEditorOCM
Šibenikgrađani zabrinuti

Ravnatelj šibenske bolnice demantira objave na društvenim mrežama: ‘Tople vode ima! Nije vrela, ali je ugodna za kupanje...‘

Piše A.P.
27. studenog 2023. - 14:09

- Pacijenti u šibenskoj bolnici već danima nemaju tople vode! – informacija je jučer objavljena u popularnoj Facebook grupi ‘Iz Šibenika si ako‘, a na što su se nanizali sarkastični, zabrinuti i ogorčeni komentari sugrađana.

Tako se, među ostalim, piše i da je to već stara priča, odnosno, da nije prvi put da je bolnica bez tople vode. Ima li u svemu tome istine, upitali smo ravnatelja Opće bolnice Šibensko-kninske županije, Kristijana Stipaničeva, a koji nam je spornu situaciju s nedostatkom tople vode na odjelima - demantirao.

image

Opća bolnice Šibensko kninske županije.
 

Nikša Stipaničev/Cropix

- Zaista ne znam otkud ta informacija, isto sam i ja pročitao još jučer, odmah sam kolege upitao o tome i nitko mi nije mogao potvrditi. Uputio sam se na odjel Interne B gdje, navodno, nema tople vode i uvjerio sam se da je sve u redu, da vode ima i da se nitko nije žalio. Naša bolnica ima jednu jedinu kotlovnicu i ako na jednom odjelu nema tople vode, onda je ne bi bilo u cijeloj bolnici. Voda nije vrela, kipuća jer zbog pacijenata takva ne smije biti, ali je topla i ugodna za tuširanje i zato mi je evo, žao čuti takve dezinformacije – kazao nam je ravnatelj šibenske bolnice.

01. svibanj 2024 01:03