StoryEditorOCM
ŠibenikSamo ozdravi nam ti

Adventuristi velikog srca: U humanitarnim akcijama tijekom šibenskog Božićnog sajma prikupljeno više od 90 tisuća kuna za liječenje Kiare Goršić

Piše šibenski.hr
8. siječnja 2022. - 17:14

Šibenska Adventura je tijekom cijelog svog trajanja bila usmjerena i na pomoć oko prikupljanja sredstava za sedmogodišnju Šibenčanku Kiaru Goršić, koja se u SAD-u, točnije u San Franciscu, nalazi na eksperimentalnom liječenju od rijetkog malignog tumora.

Među ostalim, ugostitelji su na svojim kućicama vrijedno prikupljali sredstva za Kiarino liječenje i u tome im se neizmjerno i ovim putem zahvaljujemo, poručuju organizatori Adventure

- Na svojim kućicama u đardinu ugostitelji su prikupili ukupno 20.000 kuna koji će biti uplaćeni za liječenje Kiare Goršić- kažu organizatori Adventure.

Nadalje, u humanitarnoj akciji "Šibenik daruje" tisuće lampiona i dobrih želja za našu Kiaru s prvim danom nove godine pušteni su u nebo iznad Šibenika.

U akciji puštanja lampiona prikupljeno je vrijednih 71.180 kuna.

- Hvala svima za svaku prikupljenu kunu, zaista je velika i vrijedna! Našoj Kiari od srca želimo ozdravljenje i svakodnevno iščekujemo lijepe vijesti iz Amerike gdje se Kiara trenutno sa svojom obitelji nalazi na liječenju- zaključuju organizatori šibenske Adventure.

26. travanj 2024 12:55