StoryEditorOCM
Crna kronikateška nesreća

Zagrepčanka u Pirovcu otvorila vrata automobila i udarila maloljetnog biciklista, a na njega naletio alkoholizirani vozač mercedesa... Ima ozljede opasne po život

Piše Branimir Periša
24. lipnja 2021. - 10:42

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se oko 15,30 sati dogodila u Pirovcu teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je maloljetni vozač bicikla.

Do prometne nesreće je došlo kada 37-godišnjakinja, upravljajući osobnim automobilom Hyundai zagrebačkih registarskih oznaka, nakon bočnog parkiranja uz cestu otvara vrata s namjerom izlaska iz automobila, a da se prethodno nije uvjerila da time ne ometa kretanje drugih sudionika u prometu ili ugrožava sigurnost prometa, uslijed čega vratima udara bicikl kojim je upravljao maloljetnik. Od udara vratima maloljetnik je pao na tlo i tom prilikom na njega je naletio osobni automobil Mercedes šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 65-godišnjak pod utjecajem alkohola, želeći ga u tom trenutku preteći na mjestu gdje je to dozvoljeno. Zbog zadobivenih ozljeda maloljetnik je prebačen u Opću bolnicu Šibenik gdje je zadržan na liječenju.

Protiv 37-godišnjakinje će, zbog izazivanja prometne nesreće, biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku dok će protiv 65-godišnjaka naknadno biti podnesena adekvatna prijava.

22. srpanj 2024 04:59