StoryEditorOCM
Crna kronikaBježao policiji

Uhićen šibenski motocikist (43) u vožnji bez registracije: lani je kažnjen u autu s nevažećom prometnom i poništenom vozačkom dozvolom!

Piše Branimir Periša
26. siječnja 2022. - 09:40

Proteklog dana na području Policijske uprave šibensko-kninske, od značajnijih sigurnosnih događaja, izdvajamo dvije krađe:

- u noći 23./24. siječnja u Skradinu, nepoznati počinitelj je 39-godišnjaku s plovila otuđio vanbrodski motor vrijednosti nekoliko tisuća kuna,

- tijekom listopada 2021.g. na predjelu Unešića, tvrtki iz Zagreba je iz lovišta otuđena tehnička oprema vrijednosti par desetaka tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi njihovog otkrivanja.

Izdvajamo jučerašnji događaj iz prometa kad su oko 18,05 sati u Šibeniku policijski službenici primijetili motocikl Yamaha bez registarskih oznaka, za kojeg od ranije postoje saznanja da njime upravlja 43-godišnjak koji je 17. prosinca 2021.g. zatečen da upravlja osobnim automobilom Fiat kojem je isteklo važenje prometne dozvole, a za vrijeme kad mu je poništena vozačka dozvola zbog nakupljenih negativnih bodova. Tada je bježao policijskoj ophodnji automobilom, a jučer motociklom i oglušio se na zvučne i svjetlosne signale. Zaustavljen je nakon nekoliko minuta, uhićen je i uz Optužni prijedlog će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku. Osobni automobil i motocikl su privremeno oduzeti.

20. travanj 2024 01:00