StoryEditorOCM
LifestyleU POTJERI

Joško Lokas na rubu suza na spomen legendarne bojne: ‘Sad sam se malo naježio, hvala vam‘

Piše Šibenski.hr
24. listopada 2024. - 18:57

Veoma emotivan trenutak dogodio se u "Potjeri" emitiranoj u srijedu na HTV-u. Naime, kada je jedan od natjecatelja došao na red za brzopotezna pitanja, Joško Lokas iznenadio je i natjecatelje i gledatelje. 

"Sad sam se malo naježio jer mi je Jasmin prije nastavka snimanja rekao da ste bili član jedne bojne. Možete reći koje", kazao je voditelj Joško Lokas natjecatelju. "Bojne Zrinski", potvrdio je Mirko, koji je bio sljedeći na redu za sučeljavanje s Mladenom Vukorepom, piše Direktno.hr.

"Ja sam privatno i poslovno vezan za tu bojnu, ne radim za njih, ali dosta smo lijepo surađivali. I vaš otac je Jasmine bio u bojni, a i naš pokojni Zulu. Hvala vam na onome što ste radili da bismo mi danas bili ovdje", kazao je Joško Lokas Mirku sa suzama u očima, a zatim se kviz nastavio. 

Bojna Zrinski je, podsjetimo, bila prva specijalna postrojba Oružanih snaga Republike Hrvatske. Osnovana je u svibnju 1991. godine kao specijalna postrojba Glavnog stožera Oružanih snaga od pripadnika Jedinice za posebne namjene Ministarstva unutrašnjih poslova iz Kumrovca.

24. listopad 2024 18:58