StoryEditorOCM
Crna kronikaIZLETJELE S CESTE

U stravičnoj nesreći kod Marine Kremik poginula je 20-godišnja vozačica, dok je njena 26-godišnja prijateljica stabilno nakon operacije u Šibenskoj bolnici

Piše Ante Talijaš
9. ožujka 2019. - 14:39

U teškoj prometnoj nesreći koja se u noći subote, 15-ak minuta iza ponoći dogodila na Jadranskoj magistrali, na dionici između Rogoznice iz Primoštena kod Marine Kremik, jedna je osoba smrtno stradala, a druga je zadobila teške tjelesne ozljede.

Kako smo doznali, život je izgubila 20-godišnja djevojka Laura Baussh iz mjesta Stupin Čeline u općini Rogoznica. Teške i po život opasne ozljede zadobila je njezina 26-godišnja prijateljica Ivana Lovrić iz Dvornice, također mjesta s područja općine Rogoznice. Ona je, u međuvremenu, doznajemo od liječnika iz šibenske Opće bolnice, operirana i stanje joj je trenutačno stabilno.

Obavljeni očevidom utvrđeni su detalje ove teške prometne nesreće, koja je na stravičan način uzela mladi život.

- Automobil Fiat Punto se kretao iz smjera Rogoznice prema Primoštenu. Zbog neprilagođene brzine, 20-godišnja vozačica je izgubila nadzor nad upravljačem, te je automobil prešao na suprotni kolnički trak i sletio u provaliju. Automobil se potom zapalio i vozačica je ostala u njemu, a 26-godišnja djevojka koja je sjedila na mjestu suvozačice, prethodno je ispala iz automobila – kazao nam je zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Šibeniku Emilijo Kalabrić, koji je rukovodio očevidom ove prometne tragedije.

29. svibanj 2024 17:34