StoryEditorOCM
Crna kronikaObračun u Šibeniku

Starac (78) poprskao sprejem dvojicu muškaraca, potom jednog prebio i ‘drmnuo‘ ga elektrošokerom

Piše Šibenski.hr
27. lipnja 2024. - 10:27

U Policijskoj postaji Šibenik je provedeno kriminalističko istraživanje nad 78-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo tjelesna ozljeda na štetu 48-godišnjaka i 50-godišnjaka.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni dana 26. lipnja u Šibeniku u dvorištu stambenog objekta, radi neriješenih imovinsko-pravnih odnosa, nakon kraćeg verbalnog sukoba, tjelesno napao oštećenog 48-godišnjaka i 50-godišnjaka, na način da ih je pošpricao sprejom s nadražujućom tvari u predjelu glave, a potom oštećenom 48-godišnjaku zadao više udaraca rukom u predjelu glave, nakon čega je nad istim upotrijebio električni paralizator.

U Općoj bolnici u Šibeniku 48-godišnjaku i 50-godišnjaku su okvalificirane lakše tjelesne ozljede.

Nadalje, u sklopu ovog istraživanja je utvrđeno da osumnjičeni 78-godišnjak posjeduje legalno oružje, a koje nije držao u adekvatnom spremištu na adresi prebivališta, čime je počinio prekršaj iz čl. 33 st.1 Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprava šibensko-kninske.

 

29. lipanj 2024 10:33