StoryEditorOCM
Crna kronikaŠibenik

Prošlog petka nestao 50- godišnji Dragan Bogdan; Je li on osoba za kojom se tragalo zbog skoka sa Šibenskog mosta? Policija za sada ne povezuje ta dva slučaja

Piše Ante Talijaš
27. rujna 2018. - 16:59

Policijska postaja u Šibeniku u četvrtak je zaprimila prijavu da se 50-godišnji Dragan Bogdan udaljio u nepoznatom pravcu iz svog stana u Šibeniku proteklog petka u jutarnjim satima. Nestali muškarac visine je oko 180 centimetara, slabije tjelesne građe, smeđih očiju, proćelav crne kose, a u trenutku nestanka bio je odjeven u crnu majicu, smeđe hlače s džepovima sa strane i u sivim tenisicama.

Iz policije pozivaju građane da ukoliko raspolažu s bilo kakvom informacijom o nestalom, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu policijski broj 192.

Valja podsjetiti kako je upravo proteklog petka oko podneva šibenska policija dobila dojavu o mogućem suicidu sa Šibenskog mosta. Naime, netko od građana dojavio je da je navodno jedna osoba skočila sa Šibenskog mosta. Dva dana trajala je intenzivna potraga u akvatoriju ispod mosta u kojoj su sudjelovali policajci, djelatnici Lučke kapetanije ronioci policije i splitske stanice HGSS.a i pripadnici šibenskog HGSS-a, a u toj potrazi i pretrazi akvatorija nije bilo rezultata, odnosno nije pronađeno tijelo.

- Današnju prijavu o nestalom Šibenčaninu koji se iz svog stana udaljio proteklog petka u nepoznatom pravcu, za sada ne možemo povezati sa slučajem dojave tog istog petka o navodno mogućem počinjenom suicidu sa Šibenskog mosta – kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske.


 

        

08. svibanj 2024 15:53