StoryEditorOCM
Crna kronikaPROMETNA NESREĆA U SREDIŠTU SRIME

Pijani 21-godišnjak s BMW-om se vraćao iz noćnog provoda, pa se zabio u četiri parkirana automobila i dvorišni zid

Piše Ante Talijaš
22. kolovoza 2018. - 12:36

Čak četiri parkirana osobna automobila stranih registracijskih oznaka i dvorišni zid obiteljske kuće oštećena su u središtu Srime , nakon što je u njih svojim BMW-om udario 21-godišnji vozač u srijedu ujutro oko 6,10 sati. Materijalna šteta je velika, a vozač je prošao s lakšim tjelesnim ozljedama.

Kako doznajemo u policiji, do prometne nesreće je došlo kada je vozač, inače, hrvatski državljanin, upravljao osobnim automobilom BMW-om njemačkih registracija u alkoholoziranom stanju (0,82 promila) te je izgubio nadzor nad vozilom, nakon čega je udario u četiri parkirana automobila, a potom i u dvorišni zid obiteljske kuće

Kako doznajemo od očevidaca ovog događaja, mladić se se vraćao kući uz alkoholiziranom stanju iz noćnog provoda, te je velikom brzinom došao iz pravca Vodica, a u automobile i zid zabio se tek dvadesetak metara od tamošnje autobusne postaje na kojoj, srećom, u tom trenutku nije bilo nikoga.

Mladić je prošao s lakšim tjelesnim ozljedama, a od težih posljedica spasile su ga zaštitne jastučnice koje su aktivirale u automobilu. Riječ je o mladiću koji živi u Njemačkoj, a na Srimi ljetuje u obiteljskom apartmanu.
 

26. travanj 2024 13:45