StoryEditorOCM

Vozačica skrivila sudar, pa okrenula automobil na krov. Srećom, nezgoda je prošla samo s lakšim ozljedama

Piše Šibenski.hr
27. prosinca 2023. - 21:33

U prometnoj nesreći koja se sinoć oko 19.30 sati dogodila u Srimi lakše ozlijede zadobila je 32-godišnja vozačica, doznaje se u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj.

Kako navode u policiji, prometna nesreća se dogodila tako da 32-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka, ulaskom u lijevi nepregledni zavoj nije prilagodila brzinu  kretanja osobinama i stanju ceste, vidljivosti i preglednosti ceste (zavoj ulijevo, nepregledan, javne rasvjete nema), atmosferskim prilikama (kolnik mokar i sklizak), kotačima vozila zahvaća šljunčanu površinu uz rub kolnika, te se sa vozilom u zanošenju vraća na kolnik, nakon čega u daljnjem nekontroliranom kretanju prelazi na suprotnu prometnu traku, namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera uslijed čega dolazi do sudara s osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 19- godišnjak.

- Nakon sudara je došlo do prevrtanja na krov osobnog automobila kojim je upravljala 32-godišnjakinja. U Općoj bolnici u Šibeniku 32- godišnjakinji su konstatirane lakše tjelesne ozljede- rekla je Sanja Baljkas, policijska glasnogovornica.

28. travanj 2024 12:27