StoryEditorOCM
Zanimljivostizlatni jubilej

Maturantice i maturanti 4.c razreda Šibenske gimnazije proslavili pedesetu godišnjicu završetka srednjoškolskog obrazovanja

Piše Šibenski.hr
9. lipnja 2022. - 10:45

Maturantice i maturanti 4.c razreda Šibenske gimnazije jučer su proslavili pedesetu godišnjicu završetka srednjoškolskog obrazovanja. Tijekom cjelodnevnog druženja na terasi hotela „Jadran“ i u obližnjem restoranu „Bronzin“prisjetili su se svojih mladenačkih dana u gimnazijskim klupama, prvih simpatija, profesora i kolega koji nisu mogli doći, a pogotovo onih koji su prerano preminuli. Pao je i dogovor da će se ubuduće okupljati svake godine.

Zlatni jubilarci na fotografiji su (s desna na lijevo): Jagoda Kovak, Jadranka Juričev, Nevenka Dželalija, Dunja Zrnčević, Asja Omelić, Diana Štrkalj, Jadranka Jelić, Milena Sladić, Gordana Ljubić, Jadranka Kolarević, Vinka Truta, Vladimir Mudronja, Mladen Truta i Milena Fržop. Na proslavu je došla i naša draga kolegica Jovanka Petrović, ali je morala otići prije fotografiranja. Proslavi se se pridružile i maturantice Gordana Ljubić i Milena Fržop iz 4.a razreda koji nije slavio ovu obljetnicu. Dosad se na okruglim obljetnicama okupljala cijela generacija, ali ove godine, nažalost, nije postojala takva inicijativa.

Većina prisutnih maturanata 4. c razreda bili su ekonomisti, a bilo je među njima i sveučilišnih profesora, učitelja, pravnika, poduzetnika i novinara. Sada su to više-manje sretni umirovljenici koji se raduju svakom novom danu i pokušavaju pronaći sreću u malim stvarima.

19. srpanj 2024 05:58