StoryEditorOCM
LifestyleU subotu u Šibeniku

Zanimljiv dokumentarni film o njemačkom iscjeljitelju Brunu Gröningu

Piše Šibenski.hr
6. listopada 2023. - 08:51

U organizaciji Udruge „Krug prijatelja Brune Gröninga“, u subotu, 7. listopada s počekom u 13 sati, u prostoru Javne ustanove Športski objekti Šibenik, Miminac 15, održat će se projekcija dokumentarnog filma „Fenomen Bruno Gröning – Tragovima čudotvornog iscjeljenja“.

Film govori o čudotvorcu Brunu Gröningu, Nijemcu koji je sredinom prošlog stoljeća punio stranice novina zbog brojnih iscjeljenja od teških bolesni. Film objektivno predstavlja dramatične događaje tog doba, s preko 50 intervjua s vremenskim svjedocima, originalnim filmskim i tonskim zapisima, te igranim scenama. Sve to doživljaj filma, koji se već 20 godina prikazuje u brojnim zemljama, čini duboko dojmljivim.

Bruno Groening je umro 1959. godine, a iscjeljenja se i dalje događaju. Ovo duhovno učenje i danas slijede tisuće ljudi diljem svijeta koji vjeruju Brunovim riječima „Ne postoji neiscjeljivo - Bog je najveći liječnik“.

image

Plakat za dokumentarni film

Privatni album

Prema svjedočenjima, brojni su pomoć te iscjeljenje od teških bolesti, raznih ovisnosti i drugih opterećenja, dobili upravo za vrijeme gledanja filma.

Godine 1979. osnovan je „Krug prijatelja Brune Gröninga“ koji je s vremenom postao jedan od najvećih svjetskih udruga za pomoć i iscjeljenje duhovnim putem, a 2013. dobio je nagradu ‘Stup mira‘; Društva za molitvu za svjetski mir, koji je pridružen Ujedinjenim narodima.

Film se sastoji od tri dijela, a ulaz je besplatan i na bazi dobrovoljnog priloga.

image

Sportska dvorana Miminac

Privatni album
02. svibanj 2024 15:03