StoryEditorOCM
Glazbašubićevac live

Sve je spremno za veliki trap festival u Šibeniku, cijene ulaznica penju se do vrtoglavih 200 eura

Piše Šibenski.hr
11. lipnja 2024. - 16:02

„Ekipa, veliki pozdrav od Jale, gledamo se 20.7. u Šibeniku! Ljubi vas brat. Vodim vam i Coru“, poručio je Jala Brat brojnim fanovima iz Dalmacije ususret velikom koncertu u Šibeniku na festivalu Šubićevac live na kojem će mu se na stadionu Šubićevac pridružiti Buba Corelli i Hiljson Mandela.

HNK Šibenik ovog ljeta otvara novu glazbenu priču u Šibeniku s festivalom Šubićevac live koji se održava na stadionu Šubićevac, a na kojem će 6. srpnja pjevati Tony i Nina, 20. srpnja Jala Brat, Buba Corelli i Hiljson Mandela, a a za spektakularnu festivalsku završnicu 23. kolovoza pobrinut će se Voyage, Nucci, 2x Šihta i Podočnjaci.

Na drugom festivalskom koncertu očekuje se prava trap ludnica i dolazak fanova iz svih dijelova Dalmacije, ali i drugih hrvatskih gradova. Ovaj popularni dvojac posljednjih godina vrlo ozbiljno trese i balkansku i hrvatsku trap scenu. Jala i Buba već dugo su sa svojim originalnim i ekstravagantnim glazbenim uratcima vladari You Tube trendinga, a na billboardovoj Croatia Songs ljestvici najslušanije glazbe u Hrvatskoj su sveprisutni već posljednje dvije godine. Trap i hip-hop lideri Jala Brat i Buba Corelli sa svojim su hitovima postali simbol glazbenog ukusa cijele jedne generacije, pa ne sumnjamo da će dobro protresti scenu stadiona Šubićevac.

image

Buba Corelli

Privatni album

Ulaznice za sve koncerte festivala Šubićevac live u prodaji se mogu pronaći u sustavu Eventim.hr i na svim prodajnim mjestima u mreži Eventima.

Posjetitelji mogu birati ulaznice u više kategorija: od ulaznica za 25,00 Eur, do ekskluzivnih VIP platinum ulaznica (200,00 Eur) koje nude all inclusive užitak u koncertu, uz neograničenu hranu i piće u VIP restoranu i backstage pristup.

Također, u prodaji su i VIP Gold ulaznice (45,00 Eur) i VIP Silver (35,00 Eur) koje uključuju mjesto za stolom od 4 osobe.

15. lipanj 2024 17:21