StoryEditorOCM
GlazbaŠUBIĆEVAC LIVE

Dobitnici ulaznica za najtraženije trepere u regiji: Evo koga vodimo na koncert

Piše Šibenski.hr
19. srpnja 2024. - 16:18

Sve je spremno za drugi koncert festivala Šubićevac live na kojem će sutra, u subotu 20. srpnja na stadionu Šubićevac zajednički nastupiti vodeći regionalni trap dvojac Jala i Buba podržani jakim hrvatskim snagama predvođenim najpopularnijim domaćim traperom Hiljsonom Mandelom!

Organizatori festivala Šubićevac live iz HNK Šibenik nakon uspješnog koncerta Tonyja i Nine sa sutrašnjim koncertom nastavljaju postavljati nove glazbene i produkcijske standarde ljetnih glazbenih festivala. Njihov teren na Šubićevcu će od sutra popodne biti potpuno spreman za dolazak brojnih posjetitelja i početak trap spektakla koji je privukao brojne Šibenčane, ali i turiste.

Organizatori naglašavaju da će ulaz na stadion biti moguć od 19:30 sati, a šibensku noć trapa otvorit će Hiljson Mandela u 21 sat, dok Jala i Buba na pozornicu izlaze oko 22 sata. Za ulaz na koncert moći će se koristiti dva ulaza, istočni i zapadni, a na oba će se od 18 sati moći kupiti ulaznice za koncert. Ulaznice za koncert također su i dalje u prodaji u sustavu Eventim.hr i u klubu HNK Šibenik!

Sigurno vas zanima i tko su dobitnici ulaznica na našem nagradnom natječaju. Podsjetimo kako je nagradno pitanje bilo: Kako se zove zagrebački trap sastav čiji je član i Hiljson Mandela?

Točan odgovor je: KUKU$

Evo i popisa sretnih dobitnika:

Gorana Meić

Kristina Bušac

Maria Barišić

Katarina Erceg

Ivana Durbić

Barbara Ivančić

Željka Virag

Ivana Ivančić

Mia Šuperba

Vita Boić

Svi nagrađeni podižu ulaznice na press pultu, uz blagajnu, na ulazu u stadion Šubićevac, na dan koncerta od 17 sati.

- Ne propustite trap spektakl uz trenutno najpopularnije zvijezde regionalne trap scene Jalu Brata, Bubu Corellija i Hiljsona Mandelu na festivalu Šubićevac live! - poručili su organizatori.

06. rujan 2024 20:41