StoryEditorOCM
Glazbašubićevac live

Nakon Nine i Tonya u Šibenik stižu regionalne trap zvijezde, poznate su i cijene ulaznica

Piše Šibenski.hr
9. srpnja 2024. - 11:37

Nakon spektakularnog otvorenja šibenskog glazbenog festivala Šubićevac live uz Tonyja i Ninu, festivalski program na stadionu Šubićevac nastavlja se 20. srpnja uz mega-zvijezde trapa Jalu Brata, Bubu Corellija i Hiljsona Mandelu.

Zajednički koncert Tonyja Cetinskog i Nine Badrić kojim je u petak otvoreno prvo izdanje festivala Šubićevac live opravdao je očekivanja zahtjevne dalmatinske publike koja je dva puna sata uživala uz sve hitove velikih pjevačkih zvijezda. Posebna poslastica velikog otvorenja bio je niz pjesama koje su Tony i Nina izveli zajedno i izazvali pravu euforiju na terenu stadiona. Organizatori festivala iz HNK Šibenik već su prvim koncertom publici priuštili vrhunski glazbeni doživljaj, a za nastavak programa, u Šibenik ovoga puta dovode regionalne trap ikone Jalu i Bubu koji su prije samo tjedan dana predstavili svoj novi hit sa Severinom – pjesmu „Aritmije“!

Jala Brat i Buba Corelli su „Aritmije“ objavili u sklopu svog netom objavljenog novog albuma „Goat Season #2", a povodom izlaska novog glazbenog uratka popularnih trapera, Severina nije propustila javno naglasiti da joj je uvijek posebno zadovoljstvo raditi s Jalom i Bubom. Prvi dio „Goat Seasona“ izašao je u veljači ove godine i ostvario neviđeni uspjeh veliki na svim streaming platformama širom regije. A Jala i Buba našli su se su proteklog mjeseca na čak tri mjesta Billboardove ljestvice najslušanijih pjesama u Hrvatskoj i to sa svojim hitovima „Monster“, „7ice“ i „Rosalia“, što ponovno potvrđuje da ovaj glazbeni tandem dominira glazbenom scenom u Hrvatskoj.

image

Trap zvijezde Jala Brat i Buba Corelli stižu u Šibenik

HNK Šibenik

Na stadionu Šubićevac 20. srpnja Jala i Buba dobit će i pojačanje iz hrvatskih redova trap glazbe, uz nastup najpopularnijeg domaćeg trapera Hiljsona Mandelu. Hiljson je nedavno predstavio svoj novi singl „7 ujutro”, a riječ je drugom ovogodišnjem singlu koji stiže nakon njegove hit-pjesme „Ankaran”. Sve popularniji Hiljson Mandela nedavno je najavio i svoj drugi veliki samostalni koncert do sada, koji će se održati 5. listopada u zagrebačkom Boćarskom domu, a nastup uz dvije najveće regionalne trap zvijezde Jalu i Bubu u Šibeniku više je nego odlično zagrijavanje za solo koncert koji mu predstoji u Zagrebu.

Baš kao što su obećali, organizatori festivala iz HNK Šibenik, s pokretanjem novog glazbenog festivala Šubićevac live, ovog su ljeta publici u Šibeniku uspjeli ponuditi svjež i raznolik glazbeni program uz neke od najtraženijih izvođača širom regije, a nakon predstojećeg koncerta 20. srpnja, festival će se nastaviti i u kolovozu. Naime, nakon koncerta Jale, Bube i Hiljsona Mandele, festival će 23. kolovoza zatvoriti Nucci, Voyage, 2xŠihta i Podočnjaci.

Ulaznice za koncerte u sklopu festivala Šubićevac live u pretprodaji se mogu kupiti u sustavu Eventim.hr i na svim prodajnim mjestima u mreži Eventima. Posjetitelji mogu birati ulaznice u više kategorija: od ulaznica za 25,00 Eur, do ekskluzivnih VIP platinum ulaznica (200,00 Eur) koje nude all inclusive užitak u koncertu, uz neograničenu hranu i piće u VIP restoranu i backstage pristup. Također, u prodaji su VIP Gold ulaznice (45,00 Eur) i VIP Silver (35,00 Eur), a VIP ulaznice uključuju mjesto za stolom s minimalno četiri, odnosno najviše šest osoba.

11. srpanj 2024 11:48