StoryEditorOCM
Nogometdefanzivni vezni

Šibenik i službeno predstavio Kamerunca Iyendjocka, zanimljiv je njegov nogometni put

Piše K. G.
28. ožujka 2024. - 11:33

HNK Šibenik i službeno je  objavio dolazak talentiranog defanzivnog veznjaka Josepha Iyendjocka. Riječ je o nogometašu iz Kameruna, koji je svoje vještine prethodno pokazao u mladoj momčadi Dinama iz Tbilisija i privukao dosta pažnje.

- Ovaj strateški potez označava značajan korak naprijed u klupskoj potrazi za izvrsnošću i pokazuje našu predanost njegovanju mladih talenata.

U težnji ka jačanju momčadi i podizanju igre na terenu, želimo dobrodošlicu Josephu Iyendjocku u sportsku obitelj HNK Šibenik- poručili su iz kluba sa Šubićevca.

Iz Šibenika su istaknuli kako se njegov dolazak savršeno se uklapa u viziju kluba u pogledu promicanja mladih talenata i poticanja kulture izvrsnosti.

- Uvjereni smo da će se Joseph besprijekorno integrirati u našu ekipu i dati značajan doprinos kako na terenu, tako i izvan njega.

Izražavamo zahvalnost našim partnerima u Nordensi na velikoj podršci u ostvarenju ovog transfera, ali prije svega sponzorima i ljubiteljima nogometa iz 25 zemalja na četiri kontinenta, bez kojih transfer Josepha Iyendjocka ne bi bio moguć. Zajedno oblikujemo budućnost nogometa, podržavamo mlade telante, i dajemo moć navijačima- kazali su u drugoligašu sa Šubićevca.

Zanimljivo, Kamerunac je ugovor na godinu i pol dana sa Šibenikom potpisao još sredinom veljače. Međutim, na Šubićevcu se pojavio gotovo mjesec i pol kasnije.

Budući da je jedno vrijeme Šibenik imao problema s deficitom veznih igrača, njegov dolazak se željno iščekivao. Navodno. otegla se procedura oko izdavanja radne dozvole.

Stoga je trener Mario Carević u šali govorio kako Kamerunac putuje kaićem oko svijeta...

Eto, konačano je doplovio na Šubićevac. Sada se ‘samo‘ još treba dokazati na terenu.

16. lipanj 2024 13:32