StoryEditorOCM
Nogometprijateljska s Austrijom

Na Šubićevac stigao zadnji vezni iz Gane, evo kakva je sudbina makedonskog napadača

Piše Davor Trutin/SN, Šibenski.hr
30. siječnja 2024. - 11:10

Nogometaši Šibenika nalaze se usred pripremnog razdoblja. Narančasti će danas odigrati  povjeru s najtežim suparnikom do sada- Austrijom iz Klagenfurta. Utakmica počinje u 15,30 sati i za gledatelje će biti otvorena zapadna tribina.

Austrijski prvoligaš, inače sestrinski klub SEH holdinga koji je većinski vlasnik i Šibenika nalazi se na pripremama u Šibeniku.

Trenutačno šestoplasirana momčad austrijske Bundeslige koju s klupe vodi poznati Peter Pacult smještena je u Solarisu, a trenira na Šubićevcu.

S istim suparnikom Šibenik će se sastati i na jakom Adria Winter Cupu 3. veljače na Šubićevcu, na kojem će uz Šibenik i Austriju nastupiti i prvak Premijer lige BiH Zrinjski iz Mostara.

Kažimo kako je Makedonac Toševski preskočio ogled protiv Vukovara, jer je prošli tjedan otišao kući za Skopje sređivati neke obveze, ali bi trebao biti spreman za susret s Austrijom.

Oko njegovog statusa još nije sve definirano, no kako doznajemo, blizu je dogovora njegov definitivni ostanak na Šubićevcu, u sklopu dogovora unutar SEH grupe, vjerojatno na posudbu do ljeta.

Dodajmo kako je na probu na Šubićevac stigao i Karim Conte (24) zadnji vezni iz Gane, koji ima preko 100 nastupa u 2. austrijskoj ligi za Admiru Wacker i St. Polten.

Po Transfermarktu je 2021. godine njegova tržišna vrijednost iznosila 400 tisuća eura.

Conte bi također trebao nastupiti u utorak protiv Austrije.

 

09. rujan 2024 08:11