StoryEditorOCM
NogometOsoba od povjerenja

Na čelo HNK Šibenik stiže atraktivna Marina Jurić, sestra novog većinskog vlasnika prvoligaša sa Šubićevca

Piše Nina Glučina Ramadža/SD
24. siječnja 2022. - 15:22

Prvi put u povijesti zadarskog nogometa na mjesto predsjednika gradskog kluba sjela je žena, i to kakva.

Obrazovan, mlada i lijepa, Zadranka Iva Bokanović, pobijedila je svog protukandidata. Članovi izborne skupštine dali su joj većinu glasova i povjerenje da vodi Hrvatski nogometni klub Zadar u južnoj skupini Treće lige. Ali nije Iva jedina, jeste li znali da bi i prvoligaš sa Šubičevca trebao uskoro dobiti predsjednicu?

Tvrtka "MJ International Sport" postala je većinski vlasnik prvoligaša Šibenika s 51 posto dionica. HNK Šibenik trebao bi tako dobiti predsjednicu, 27-godišnju Marinu Jurić, inače sestru biznismena Marina Jurića, vlasnika "MJ International Sporta".

Budući da je Marino Jurić većinu godine "preko bare", osobu od povjerenja pronašao je u sestri, piše portal Dalmatinski nogomet.

Podsjetimo, novi vlasnici su u proteklom razdoblju učinili puno dobrih stvari pa su tako isplaćene plaće igračima i zaposlenicima za rujan, listopad i studeni, podmireni su dugovi prema dobavljačima, a još ih čeka podmirenje duga prema klubovima na ime naknada za razvoj igrača. U prijevodu to znači da će novi vlasnici, ako ostvare obećanja, u kratkom vremenu potrošiti oko 700 tisuća eura.

20. travanj 2024 07:08