StoryEditorOCM
Nogometpuno imena u điru

Bivši centarfor Vatrenih stiže na Šubićevac? Narančastima zanimljiv i Dinamov dragulj

Piše K. G.
18. lipnja 2024. - 16:05

Novi prvoligaš sa Šubićevca u utorak je službeno predstavio novog sportskog direktora Marija Brkljaču. Međutim, Brkljača je u suradnji s trenerom Marijom Carevićem odavno zasukao rukave glede slaganja igračke križaljke za novu sezonu.

No, još uvijek nije objavljeno niti jedno ime u rubrici dolasci. Premda, samo formalnosti dijele dojučerašnjeg kapetana Gorice Filipa Mrzljaka od potpisa za Šibenik.

Tako će Narančasti u Mrzljaku dobiti iskusnog igrača u veznom redu.

Prema neslužbenim informacijama, Šibenik bi vrlo iskusnog igrača trebao imati i u napadu. Kao jedna od opcija za narančastu devetku spominjao se Anton Maglica, bivši centarfor Hajduka i Osijeka.

Međutim, po zadnjim vijestima sa Šubićevca su zagrizli za Ivana Santinija (35), napadača koji je pet puta nastupio za reprezentaciju Hrvatske.

Sanitni je debiritao za Vatrene 2017. godine pod izborničkom palicom Ante Čačića, a potom ga je četiri puta zvao i Zlatko Dalić.

Santini je zadnju sezonu odigrao u švicarskom Zurichu, ali nije se baš naigrao.

Šibenčanima nisu mete samo iskusni igrači, već i neki mladci. Sa Šubićevca ozbiljno gledaju u Dinamovo dvorište u kojem ima nekoliko jako zanimljivih igrača koji bi mogli doći na posudbu.

Prije svih, radi se o talentiranom 19- godišnjem veznjaku Luki Vrbančiću.

Što se odlzaka sa Šubićevca tiče, posudbe su istekle napadaču Toshevskom (Austria Klagenfurt), lijevom bočnom Cvijanoviću (Osijek9 i stoperu Dujmoviću (Rijeka). Potonji možda i ostane u Šibeniku jer Riječani navodno nemaju ništa protiv toga da produže ugovor o posudbi.

Zato su svoje epizode na Šubićevcu završili stoper Osmanković, veznjak Marijanović i bočni igrač Pavičić kojima nisu ponuđeni novi ugovori.

25. lipanj 2024 05:09