StoryEditorOCM
Nogometprijelazni rok

Na Šubićevcu još uvijek nema novih igrača, zato se puni rubrika odlazaka

Piše K. G.
23. lipnja 2024. - 15:59

Premda se opasno približava početak priprema za prvoligašku sezonu, prva prozivka trebala bi biti u srijedu 26. lipnja, na Šubićevcu još uvijek službeno nema novih igrača.

Za sada se sve svodi na šuškanja oko mogućih ulaznih transfera, ali i iz kluba sa Šubićevca još nije objavljeno kako je itko potpisao ugovor sa Šibenikom.

Podsjetimo, u kuloarima se kao potencijalna pojačanja Narančastih spominju Mrzljak, Santini, Maglica, Vasilj, Vrbančić, Unušić, Gonzalez...

Međutim, sve je to još uvijek na dugom štapu... Tko zna, možda se netko od spomenutih igrača pojavi na Šubićevcu u srijedu na prvoj prozivci trenera Marija Carevića.

Za razliku od rubrike dolasci, puno brže se puni rubrika odlazaka. Naime, posudbe su istekle trojici igrača. Napadaču Toshevskom, lijevom bočnom Cvijanoviću i stoperu Dujmoviću. Lako je moguće da Dujmović i iduće sezone bude nosio narančasti dres, ako njegova matična Rijeka postigne novi dogovor sa Šibenikom. Prema nekim informacijama nitko ne bi imao ništa protiv takvog epiloga.

Osim spomenute trojice igrača, od kadra iz prošle sezone na Šubićevcu više ne stanuju stoper Osmanković, branič Pavičić i veznjak Marijanović.

Svoj trojici istekli su ugovori, a iz kluba im nisu ponuđeni novi. Osmanković i Pavičić imali su vrlo malu minutažu, ponajviše stoga što su imali velikih problema s ozljedama.

Marijanović je uz Poza bio nositelj igre Šibenika u veznom redu, ali u stručnom stožeru Šibenika očito su procijenili da im ne bi bio od pomoći u prvoligaškom društvu.

27. lipanj 2024 16:08