StoryEditorOCM
Nogometprvi potpis

Amer Hiroš stigao u Šibenik na posudbu iz Osijeka. Novi vlasnici spustili cijene ulaznica

Piše Krešimir Gulin
26. siječnja 2023. - 11:17

HNK Šibenik i NK Osijek dogovorili su posudbu Amera Hiroša do kraja sezone 2022./2023, izvijestili su iz kluba sa Šubićevca.

Hiroš je ofenzivni vezni igrač, koji je u Osijek stigao u ljeto 2021. te u osječkom dresu upisao 40 nastupa te postigao dva gola i isto toliko asistencija.

Kako doznajemo, definiran je i posao oko posudbe 22- godišnjeg stopera Nikole Đorića. Srbin koji može popuniti i poziciju zadnjeg veznog, na Šubićevac stiže iz novog ‘pobratimskog‘ kluba Austrije iz Klagenfurta čiji je vlasnik Željko Karajica, koji je nedavno kupio većinski paket dionica HNK Šibenika od obitelji Jurić.

Uskoro se očekuje i zaključenje najvećeg posla u ovom dijelu prijelaznog roka na Šubićevcu. Naime, novi igrač Narančastih trebao bi postati i 28- godišnji veznjak Dario Čanađija, koji je u karijeri igrao za Rijeku, Slaven Belupo, Goricu... a u Šibenik stiže nakon dvije sezone provedene u Norveškoj.

Inače, u prodaju su puštene i ulaznice za subotnju utakmicu s Rijekom na Šubićevcu. Valja napomenuti kako je dolaskom novih vlasnika snižena cijena karata.

Ulaznice u pretprodaji koštaju pet eura, a na dan utakmice sedam eura. Podsjetimo, u eri obitelji Jurić karte su se pordavale po cijeni od 50, odnosno 70 kuna.

03. svibanj 2024 06:01