StoryEditorOCM
KošarkaBesplatan ulaz

Zadrani su u srijedu gosti na Baldekinu: Šibenka traži petu pobjedu u nizu i dolazak na prag play offa

Piše Šibenski.hr
19. travnja 2022. - 12:27

Košarkaši Šibenke i Sonik Puntamike s dijametralno različitim ciljevima ulaze u dalmatinski derbi Lige za ostanak koji je na rasporedu u srijedu u 18 sati na Baldekinu. Narančasti ciljaju na ulazak u play off, dok Zadrani razmišljaju o spasu od ispadanja u niži rang.

Momčad trenera Damira Milačića je u dobroj formi i nizu od četiri pobjede. Međutim, valja znati da je Šibenka jedini poraz u Ligi za ostanak doživjela baš od Puntamike u Jazinama:

- Sonik je vrlo neugodna ekipa te taj poraz u prošloj utakmici s njima poziva na oprez. Međutim, mi smo u dobrom ritmu te nošeni podrškom navijača i sa četiri pobjede zaredom uspjeli smo sebi podići samopouzdanje. Ako budemo igrali na način na koji smo igrali u zadnje vrijeme, mislim da možemo doći do pobjede s kojom bismo završili sve priče oko ostanka u Ligi te nadam se bili i jednom nogom u playoff-u- kazao je Bruno Rebić, branič Šibenke.

- Ova utakmica nam može puno toga donijeti. Zato Sonik dočekujemo maksimalno borbeni i koncentrirani i napravit ćemo sve da pobijedimo. Ono što je bitno je to da očekujemo tešku utakmicu, ali isto tako da očekujemo i našu pobjedu-zaključio je trener Šibenke Milačić.

Inače, šibenski Vinoplod Vinarija i za ovu utakmicu časti navijače besplatnim ulaznicama. Sve što trebate napraviti je prije utakmice podignuti ulaznicu u diskontu Vinoploda na Biocima.

28. travanj 2024 06:19