StoryEditorOCM
Košarkaslijedi čistka

Razočarenje na Baldekinu: očekivanja su bila daleko veća, Šibenka definitivno ostala bez play offa

Piše Krešimir Gulin
26. travnja 2024. - 15:29

Košarkaši Šibenke definitvno su ostali bez play offa. Narančasti su i zadnju nadu u plasman u doigravanje izgubili u četvrtak navečer kada je Dubrava pobijedila Cibonu i osigurala zadnje, osmo mjesto, u play offu.

Tako će Šibenčani do kraja razočaravajuće sezone odigrati još samo jednu utakmicu. Momčad trenera Petra Maleša putuje u Dubrovnik.

- Pobjedom Dubrave nad Cibonom postalo je sve jasno, ekipa Dubrave ulazi u play off sa osme pozicije tako da naša utakmica u Dubrovniku neće imati neki rezultatski značaj. Mislim da će pobjedu ostvariti ona ekipa koja to bude više željela, a vjerujem da ćemo to biti mi.

Ekipa Dubrovnika ima jako dobru sezonu pa i ne čudi da su završili na sedmom mjestu.

Mi u Dubrovnik putujemo oslabljeni neigranjem ozlijeđenih Klarina, Lukića, Topolovića, a prije dva dana na treningu se ozlijedio i Jure Pleadin koji je slomio prst na ruci tako da ćemo s te strane biti hendikepirani.

Ali, vjerujem u momke koji će zaigrati, da će dati svoj maksimum i da će sve napraviti da ostvarimo pobjedu- kazao je Maleš uoči utakmice koja se igra u subotu u 20,50 sati uz prijenos na Sportskoj televiziji.

Vrlo brzo nakon te sezone morat će sjesti čelnici Šibenke i dobro proanalizirati zašto je ova sezona završila s rezultatima koji bu bili daleko ispod očekivanja.

Također, trebat će što prije početi donositi odluke i za narednu sezonu. Prije svega o tome tko će voditi momčad s klupe, a potom i početi slagati igrački roster.

Jer, po svemu sudeći, Baldekin čeka velika čistka.

26. travanj 2024 15:30