StoryEditor
KošarkaKošarka

U iščekivanju prijelaznog roka: Šibenka potpisala prve profesionalne ugovore s Gulinom i Vlaićem

Piše šibenski.hr
4. prosinca 2019. - 12:39

U iščekivanju mini prijelaznog roka koji će biti otvoren idućeg tjedna GKK Šibenka potpisala je profesionalne ugovore s mladim i  talentiranim igračima Ivanom Gulinom i Markom Vlaićem.

Mladi juniorski reprezentativac Hrvatske Ivan Gulin, napunivši 18 godina potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor s klubom do 2023. godine.

Marko Vlaić potpisao je aneks postojećem ugovoru koji ga vezuje za Šibenku sljedeće tri sezone.

- Naš put je stvarati i razvijati vlastite igrače, našu dicu. Put koji smo odabrali nije jednostavan i zato svaki potpis ugovora s igračima iz našeg pogona čini nas posebno sretnima i ponosnima. Znamo da su ovi dečki na početku puta, i da potpisom ovih ugovora zapravo započinje njihov košarkaški put. Mi kao uprava učiniti ćemo sve da budemo potpora i osiguramo što bolje uvjete za profesionalni razvoj. Želim im puno uspjeha u dresu Šibenk“ – kazao je predsjednik kluba Ante Burić.

Trener Edi Dželalija istaknuo je kako su ovi mladići već dio prve momčadi i da na njih ozbiljno računa u sljedećim utakmicama: - - Čestitam momcima na potpisanim ugovorima. Radi se od dva vrlo potentna i kvalitetna mladića, tako da vjerujem da će talent koji posjeduju se vrlo brzo pokazati. Uz sustavni rad i njihovo maksimalno zalaganje, trud na treninzima sigurno će se brzo izboriti svoje standardno mjesto u momčadi- istaknuo je kormilar 'narančastih'.

 

 

Ivan Gulin nije krio zadovoljstvo potpisanim ugovorom:
- Ovo mi je prvi profesionalni ugovor u karijeri, naravno da sam zadovoljan isto tako i motiviran. Htio bi se zahvaliti predsjedniku, direktoru i cijeloj upravi na ukazanom povjerenju i ugovoru. Moje je da to ukazano povjerenje opravdam igrama i nadam se da ćemo dobro surađivati- rekao je branič Šibenke.

Nakon potpisa ugovora njegov suigrač Marko Vlaić je kazao:
- Htio bih se zahvaliti predsjedniku i cijeloj upravi na ukazanom povjerenju, nadam se da ću to i opravdati. Drago mi je što sam potpisao za Šibenku, klub koji daje šansu mladim igračima, tako da se nadam dobroj trogodišnjoj suradnji- zaključio je igrač 'narančastih' koji je ove sezone dobio prve minute u seniorskoj konkurenciji.

Izdvojeno

12. kolovoz 2020 20:53