StoryEditorOCM
KošarkaŠkrljevo na Baldekinu

Šibenka u borbi za Ligu za prvaka: ‘Voljeli bismo da nas navijači podrže u što većem broju‘

Piše Krešimir Gulin
18. prosinca 2021. - 10:02

Na Baldekin su konačno došli bolji dani. Ili, košarkaši Šibenke u zadnje četiri prvenstvene utakmice ostvarili su tri važne pobjede kojima su pobjegli s dna tablice. Kako to u temperametnim gradovima poput Šibenika obično biva, sada se već gleda prema mogućem plasmanu u Ligu za prvaka. Prigodu za treću uzastopnu pobjedu Narančasti imaju u subotu kada im u goste stiže Škrljevo:

- Mi nemamo nikakve imperative, svoj plan smo već ponovili stotinu puta, međutim kad god se ukaže prilika za visok plasman treba ju zgrabiti. Ono što je pod ‘moraš’ za našu momčad je to da budemo maksimalno borbeni i koncentrirani a kad je tako, svakog se može pobjediti pa i Škrljevo. Volio bih da nas publika podrži i vjerujem u svoje momke- kazao je Damir Milačić, trener Šibenke.

Škrljevu ne ide dobro u zadnje vrijeme, iako sjajno igra Šibenčanin Nik Slavica kojeg su nedavno angažirali:
- Spremni dočekujemo Škrljevo i svjesni smo što nam ta utakmica može donijeti. Ni najoptimističniji navijač možda pred početak sezone ne bi vjerovao da ćemo u ovom trenutku imati priliku boriti se za šesto mjesto. To je svakako velika nagrada za sav naš rad i trud i vjerujem da ćemo u subotu to iskoristiti i podići se na tablici.

Škrljevo je jako ozbiljna momčad s jako dobrim trenerom i potencijalnih par reprezentativaca. Tamo su Barnjak i Jelenković te njihov daleko najbolji igrač Slavica, naš Šibenčanin koji će sigurno imati puno motiva tako da neće biti lagan posao, ali puni smo samopouzdanja i vjerujemo u pobjedu- poručio je Domagoj Bašić, kapetan Šibenke.

01. svibanj 2024 23:55