StoryEditorOCM
KošarkaŠibenka ima dva cilja

Na neosvojivi Baldekin stiže Šarinov Furnir; Narančasti zazivaju podršku navijača

Piše Krešimir Gulin
27. siječnja 2023. - 12:24

Košarkaši Šibenke ove sezone baš dobro guraju na više frontova. Međutim, ritam igranja ‘srijeda- subota‘ je nerijetko iscrpljujući.

Tako se, nakon naporne utakmice u Alpe Adria cupu protiv Komarna u srijedu, košarkaši Šibenke okreću suboti i domaćoj utakmici protiv Furnira.

Pobjedom protiv zagrebačke momčadi koju vodi šibenski trener Jeronimo Šarin, Narančasti bi i matematički osigurali igranje u Ligi za prvaka:

- Brzopotezno nam dolazi utakmica HT Premijer lige protiv Furnira. Oni su odlična ekipa koja igra jako dobro. Mi smo imali emotivno i fizičko pražnjenje Komarnog, gdje smo odigrali dobru i žestoku utakmicu.

Pred susret s Furnirom će biti najbitnije regenerirati momčad tako da možemo odigrati još jednu kvalitetnu predstavu na Baldekinu.

Htio bih pozvati publiku da nam dođu u što većem broju, jer nam je njihova pomoć neophodna za svaku utakmicu i daje nam veliki poticaj da budemo bolji- rekao je Damir Milačić, trener Šibenke.

Na susretu s Furnirom Šibenčani imaju još jedan cilj kojeg je otkrio nadareni Luka Skorić:

- Nakon teške utakmice utakmice protiv Komarna u kojoj je svaki poen puno značio, okrećemo se ekipi Furnira koja je u zadnje vrijeme u dobroj formi. Čeka zahtjevna utakmica u kojoj ćemo morati biti maksimalno koncentrirani i dati sve od sebe kako bi još jednom uz podršku navijača očuvali Baldekin neporaženim- rekao je mladić koji igra vrlo dobru sezonu u narančastom dresu.

Utakmica Šibenka- Furnir igra se u subotu u 18 sati.

27. travanj 2024 05:51