StoryEditorOCM
Košarkaraskinut ugovor

Ivan Gulin napustio redove Šibenke; Iz kluba s Baldekina objasnili razloge rastanka s mladim igračem

Piše Šibenski.hr
3. siječnja 2023. - 10:57

GKK Šibenka je raskinula ugovor s Ivanom Gulinom, te je on postao slobodan igrač. Ugovor je raskinut na želju i inzistiranje igrača, izvijestili su iz kluba s Baldekina:

- Uprava je odlučila izaći u susret želji igrača koji se više nije vidio dijelom momčadi, te je jasno izrazio želju za odlaskom s Baldekina. Žao nam je što je donio takvu odluku, ali je poštujemo i nevoljko prihvaćamo. Zahvaljujemo Ivanu za sve što je pružio kao igrač Šibenke.“ – kazao je Ante Nakić, predsjednik GKK Šibenke, za službenu mrežnu stranicu kluba:

– U dogovoru s trenerom, za sada nećemo dovoditi novog igrača, već ćemo posegnuti za unutarnjim rješenjima. Imamo mladih talentiranih igrača kojima želimo pružiti priliku, te se nadam da će je iskoristiti. Pratimo situaciju na tržištu i ako uočimo ili nam bude ponuđen zanimljiv igrač, svakako ćemo znati reagirati- dodao je Nakić.

Ivan Gulin je kao četrnaestogodišnjak debitirao za GKK Šibenku 2016. godine na prvenstvenoj utakmici protiv Gorice. Ove sezone igrao je 21.2 minute u prosjeku i postizao 5.3 koša po utakmici.

26. travanj 2024 23:11