StoryEditorOCM
KnjigeŠibenske književne ure

Iz Škura vas pozivaju da se do 5. rujna javite na dramsko-poetsku radionicu koja će se održati u Kući Arsen, jedan od voditelja je i glumac Leon Lučev

Piše Šibenski.hr
16. kolovoza 2021. - 11:46

U sklopu međunarodnog festivala suvremene književnosti Šibenske književne ure -ŠKURE, koji će se održati u Šibeniku od 9. do 11. rujna, održati će se dvodnevna dramsko-poetska radionica. Voditelji su Leon Lučev i Jelena Graovac Lučev. Prijave su u tijeku.

-Što je nama poezija, kako se govori, kako se interpretira, čita, govori, kako je osjećamo, zašto je ne osjećamo, po čemu nam je bliska ili daleka, što je pjesnik htio reći, a što nije, kako bi to pjesnik čitao svoju pjesmu, kako ribar, kako konobar, kako glumac - s ovim i drugim pitanjima igrat ćemo se istražujući poeziju šibenskog pjesnika Stjepana Gulina - poručuju iz Škura.

Voditelji radionice su Leon Lučev i Jelena Graovac Lučev, glumci i kreatori edukativnog centra Glumac ima vremena, u suradnji s Lenom Crnković na bubnjevima i udaraljkama i Damirom Stojnić na gitari.

Radionica je otvorena svima starijima od 18 i mlađim od broja 1 iz Alan Forda. Prijaviti se možete do 5. rujna na e-mail glumacimavremena@gmail.com, s naznakom Prijava na radionicu - ŠKURE.

Iz Škura još poručuju: Družit ćemo se 10. i 11. rujna od 9 do 12h i od 14 do 18h, u Kući umjetnosti Arsen u Šibeniku.

26. travanj 2024 20:31