StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Uskočite u čarape s uzorcima

22. siječnja 2018. - 15:19

Rijetko se sunce pojavljivalo posljednjih dana. Ipak, mi smo ga u gradskom điru uspjeli "dozvati" i osigurati dovoljno lijepih modnih prijedloga i u ovom broju vašeg omiljenog tjednog priloga. Šetnjom smo obuhvatili i šibensku rivu. Nismo pogriješili.

Dapače, zamijetili smo toliko skladnih, atraktivnih i modernih kombinacija koje ćete s lakoćom moći "preslikati". Pretpostavljamo da će biti dovoljan letimični pregled u ormar i dodavanje pokoje "krpice" koja se, s obzirom na razdoblje zimskih akcija, može kupiti po primamljivoj cijeni.

Nekima će za postizanje pravog modnog efekta biti, na primjer, dovoljne samo čarape. Čarape s uzorcima, naime, ove su sezone pravi hit, a maštovite kombinacije moći ćete prakticirati i na proljeće. Mnogi proizvođači lansirali su na tržište niz glamuroznih hulahopki sa svakojakim printevima, detaljima i motivima. Možete birati između životinjskih uzoraka, zvijezda i zvjezdica, šljokica, sofisticiranih čipkastih detalja, kao i urbanih motiva.

Predlažemo one s uzorkom koji će, po potrebi, izdužiti nogu ili se nekim zanimljivim detaljem uklopiti u ostatak garderobe. Mlada dama u sivom kratkom kaputiću, tako, pronašla je odlične čarape u istoj nijansi koje su dijelom do iznad koljena gušćeg tkanja, dok je ostatak nježniji i prozračniji. Isti model, samo u crnom tonu, jedna Šibenčanka sparila je s robusnim oker gležnjačama, crnom haljinom i bykerskom jaknom te predimenzioniranim šalom.

Mrežasti uzorak na čarapama u najrazličitijim inačicama i dalje je poprilično popularan, pa smo ga zamijetili i na dami u bijelom kaputiću s neobičnim crnim printom i velikom crvenom torbom. Ako to već do sada niste napravile, svakako nastojte kupiti i kakvu kvalitetnu "svevremensku" jaknu, kaput, bundicu ili vječne traperice. Isplati se.

Ako i sami imate kakav fotoprijedlog za dobar modni shopping, raspoloživa vam je naša e-mail adresa: redakcija@sibenski-list.hr

26. travanj 2024 19:52