StoryEditorOCM
ŽupanijaToni Turčinov(HDS) novi stari načelnik općine Murter-Kornati

Nama je najvažnije da svi radimo za istu stvar, a to je razvoj naše općine

Piše Katarina Rudan
22. svibnja 2017. - 01:52


Diplomirani inženjer agronomije Toni Turčinov, novi je stari načelnik općine Murter-Kornati. Tako su na nedjeljnim izborima odlučili birači, a njegova zamjenica je Julija Ježina(HDZ.Na izbore su ove dvije stranke išle s odvojenim listama, ali su međusobno podržali kandidata za načelnika, odnosno kandidatkinju za njegovi zamjenicu.

- Mi već slavimo, a mogli smo to učiniti i ranije! Nama je najvažnije da svi radimo za istu stvar, a to je razvoj naše općine i stvaranje kvalitetnih uvjeta za život u njoj. Prioriteti su svako održati stabilnost i zajedništvo unutar općine, te realizacija projekata koje smo definirali Strateškim planom razvoja naše općine te potvrdili usvajanjem prostornog plana uređenja.

Hrvatska demokršćanska stranka je jedna nova opcija u našoj općini i želimo pokazati da kroz zajedništvo, te pružanje prilike mladim ljudima, u suradnji sa svim ostalim stranka želimo raditi, rekao je Turčinov te dodao da imaju i većinu u Općinskom vijeću ali da to neće biti "kamen spoticanja" zajedničkim ciljevima.

 

27. travanj 2024 03:43