StoryEditorOCM
Crna kronikaPune ruke posla

Blagdanski vikend lopovi proveli radno; na meti im bili čak i skupocjeni psi

Piše Šibenski.hr
2. siječnja 2018. - 10:57

Tijekom blagdanskog vikenda šibenska policija imala je pune ruke posla. Naime, veoma aktivni su bili lopovi, koji su između 29. prosinca prošle godine i 2. siječnja na našem području izveli čak 9 krađa.

Na meti su im bili stanovi, crkve, kuće, auotmobili, a u noći s 29. na 30. prosinca u Šibeniku je nepoznati počinitelj 35-godišnjaku otuđio pse vrijedne preko par desetaka tisuća kuna!

U svom redovnom izvješću šibenska policija je izvijestila o krađama:
- U noći 31. prosinca/1 siječnja u Šibeniku je nepoznati počinitelj provalio u stan 32-godišnjakinje i otuđio novac. U isto vrijeme u Golubiću je nepoznati počinitelj provalio u crkvu i otuđio novac. Nadalje, između 20. studenog i 5. prosinca prošle godine u Kistanjama i Kijevu je nepoznati počinitelj otuđio drva za ogrjev čime je oštetio Hrvatske šume za i od nekoliko tisuća kuna,

Tijekom studenog i prosinca prošle godine u Drnišu je nepoznati počinitelj iz kuće 59-godišnjaku otuđio novac i razne tvari. U subotu, 30. prosinca u Šibeniku je nepoznati počinitelj 54-godišnjakinji otuđio novac i osobne isprave. Na koncu, u popodnevnim satima 31. prosinca prošle godine u Šibeniku je nepoznati počinitelj 31-godišnjaku iz nezaključanog vozila otuđio novac, mobitel i osobne isprave. U isto vrijeme u Šibeniku je nepoznati počinitelj iz trgovine zagrebačke tvrtke otuđio robe u vrijednosti preko tisuću kuna- izvijestili su iz šibenske policije.

26. travanj 2024 12:47