StoryEditorOCM
Crna kronika"Pao" pljačkaš

Šibenska policija uhvatila 26- godišnjeg razbojnika koji je nožem sijao strah po gradu! U tri pljačke ukrao nešto više od 8000 kuna

Piše Šibenski.hr
8. studenog 2017. - 17:53

U Odjelu općeg kriminaliteta, Službe kriminalističke policije, je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom osumnjičenim za tri razbojništva, od kojih dva na štetu tvrtke sa sjedištem u Šibeniku i jedno na štetu tvrtke sa sjedištem u Zagrebu, izvijestili su u srijedu iz Policijske uprave Šibensko-kninske.

-Osumnjičeni je najprije 20. listopada u večernjim satima s namjerom krađe novca iz trgovine, maskiran i uz ozbiljnu prijetnju da će nožem izravno napasti na život 40-godišnje zaposlenice, otuđio 6.500 kuna. Na isti način je i 28. listopada u Šibeniku, uz prijetnju 39-godišnjoj zaposlenici otuđio 1.420 kuna, a dana 6. studenog uz prijetnju 35-godišnjoj zaposlenici zagrebačke tvrtke otuđio je iznos od 340 kuna- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

Kako se doznaje u policiji, tijekom kriminalističkog istraživanja po nalogu Županijskog suda u Šibeniku je pretražena kuća koju osumnjičeni koristi za stanovanje, kada su pronađeni predmeti za maskiranje, odjeća, nož i iznos od 1.130 kuna, a što sve se dovodi u vezu s ovim kaznenim djelima.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

27. travanj 2024 01:57