StoryEditorOCM
Crna kronikaPolicijsko izviješće

Zbog prijetnje ubojstvom pritvoren 29-godišnjak

Piše šibenski.hr
27. lipnja 2017. - 12:56


U Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju 19-godišnjaku.

Osumnjičeni je u zadnjih mjesec dana u nekoliko navrata, zbog nesuglasica oko kaznenog djela počinjenog u ožujku na području Pirovca, putem mobitela ozbiljno prijetio ubojstvom oštećenom, što je kod njega izazvalo strah i uznemirenost.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku.

U ponedjeljak, 26. lipnja PU šibensko-kninskoj prijavljene su tri teške krađe i dvije krađe.

U popodnevnim satima u Srimi je nepoznati počinitelj provalio u dva apartmana iz kojih je na štetu dvojice poljskih državljanina otuđio novac.

Gotovo istovremeno, također u Srimi, nepoznati počinitelj provalio je u kuću 50-godišnjakinje iz koje ništa nije otuđeno, a nastala je šteta od nekoliko stotina kuna.

Tijekom noći na odmorištu Krka iz parkiranog vozila nepoznati počinitelj je 57-godišnjem njemačkom državljaninu otuđili novac, a u popodnevnim satima 24. lipnja u Šibeniku je nepoznati počinitelj 36-godišnjakinji otuđio mobitel vrijedan preko par tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja podnijete su kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.


 

26. travanj 2024 09:15