StoryEditorOCM
Crna kronikaRazbojstvo i krv na Baldekinu

Mladić pokušao opljačakti zaposlenicu bolnice, a u njegovu stanu policija pronašla tragove krvi i ozlijeđenu djevojku; na kraju i mladić i djevojka završili u bolnici

Piše Šibenski.hr
30. svibnja 2017. - 23:57

Pokušaj razbojstva dogodio se večeras na jednom od odjela Opće bolnice Šibenik, o čemu je policija obaviještena nešto prije 19 sati.

Mladić, za kojeg je policija kasnije utvrdila da je riječ o 29-godišnjaku, pokušao je opljačkati 58-godišnju zaposlenicu bolnice. Nakon što je ona o tomu izvijestila policiju, mladić je vrlo brzo pronađen i uhvaćen u blizini bolnice. Potvrdila je to i glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor.

-Utvrđeno je da je počinitelj 29-godišnjak, no zbog stanja u kojem je zatečen policija ga je odvela u bolnicu na pregled gdje su liječnici odlučili da je najbolje da ostane na jednom od odjela – izjavila je Kosor.

No, priča o pokušaju razbojstva i očito psihički rastrojenom počinitelju tu nije završila. Stanovnici obližnje zgrade, a po svemu sudeći riječ je Ulici B. Peričića, policiji su dojavili da su primijetili krvave tragove u stanu u kojem je živio 29-godišnjak sa svojom 26-godišnjom djevojkom.

Policija je u navedenom stanu pronašla ozlijeđenu 26-godišnju djevojku te je prevezena u bolnicu gdje je zadržana do daljnjeg na liječenju.

U policiji ne otkrivaju o kakvim je ozljedama riječ, ali Kosor ističe kako niti mladić niti djevojka nisu u životnoj opasnosti.

-Policija, naravno, nastavlja utvrđivati okolnosti ovog događaja. Normalo je da u ovakvim slučajevima dok se obavlja očevid stoje i policijske trake, ali promet se tim dijelom grada nesmetano odvije  – rekla je Kosor.

 
 

27. travanj 2024 00:01